Vi er i gang med en større renovering af vores hus. Renoveringen omfatter også køkkenet, hvor vi har bestilt et nyt køkken hos Invita. Køkkenet blev leveret i sidste uge og det var så meningen at vores egen køkkenmontør skulle i gang med, at montere køkkenet i går. Problemet er bare, at den entreprenør som står for byggeriet, har smølet så meget med byggeriet, at rummet kun er halvt færdig.

Der er godt nok lagt gulv, men der er ikke sat loft op og malet endnu og der er endnu ikke varme på i huset. Der er faktisk ikke lukket rigtig af endnu, da vinduerne i bryggerset var forkerte. De kommer først om 3 uger.

Vores montør mener det er uforsvaligt at montere køkkenet, da skabe og låger risikerer at slå sig i kulden. Vi har fået sat en varmeblæser op i det rum som skabene står i, så spørgsmålet er om skabene ikke skal blive stående der, indtil køkkenrummet er helt færdigt.

Vi er ikke håndværkere og har ikke noget begreb om det kan forsvares at begynde monteringen nu. Vi er også i et dilemma, da vi snart skal være ude af det sommerhus vi har lejet under ombygningen. Vi savner ganske enkelt et par input fra nogen, som ikke har noget ‘i klemme’ i denne sag.