Hej

Vi står og skal træffe et valg mellem et køkken fra enten HTH, Designa eller JKE. Lågerne skal være i højglans, hvide og grebsfrie. Bordpladen skal være kompaktlaminat.

Vi er ved at få tilbud fra de forskellige køkkenfirmaer og skal høre om der er nogle, som kan være med til at kvalificere og hjælpe os i vores endelige valg gennem følgende:

1. Er der umiddelbare forskelle på de tre køkkenfirmaaer – deres produkter ligner meget hinanden?

2. Designa har foreløbig lukket deres afdeling i Køge på ubestemt tid og koncernen kører med store underskud – løber man ikke en risiko ved at handle med dem?

3. Er der nogle væsentlige ulemper ved kompaktlaminaten som bordplade?

4. Hvad kan vi forvente i nedslag/rabat, alene på køkkendelen og monteringen ?
(vi ser bort fra hvidevarene, da rabatterne er urealistiske høje, bliver brugt til at ‘pumpe’ de samlede rabatter væsentlig op, og vi kan i øvrigt selv få mbilligere på nettet)

Endelig: De fleste køkkenforretninger tilbyder kunderne rente og gebyrfri betalig på op til 48 måneder. Når man spørger nærmere ind bliver den endelig pris for vores vedkommende forhøjet med 35.000 kr. svarende til en stigning på 17% i den samlede pris i forhold til kontant betaling. Kunderne kommer således alligevel til at ‘betale’ for den rente og gebyrfri betaling. Det ville være mere fair at oplyse om dette på forhånd.

Venlig hilsen
Peter