Vi flyttede i hus for 2 år siden. Alle hårde hvidevarer i huset var Bauknecht, så da der ingen tørretumbler var, købte vi naturligvis en Bauknecht.
Efter 3 måneder holdt komfuret op med at virke. Da det var et rimeligt nyt komfur fik vi en montør ud at reparere det.
For et halvt år siden kom vi hjem fra juleferie og opdagede at kummefryseren var stået af. Alt sejlede rundt nede i den. Da den står nede i kælderen købte vi bare et andet billigt mærke som var på tilbud.
Og i søndags stod tørretumbleren så af, lige efter at garantien var udløbet. Mega uheldigt, særligt da vi har en baby på 2 måneder og er ret afhængige af at vores hvidevarer fungerer.
Men det værste er, at montøren som kom ud og så på den sagde at den må have været defekt fra fabrikken. En filtpakning på tromlen var løs, så der havde stået og sevet fugtig luft over på styreprintet, hvorefter styreprintet selvfølgelig til sidst var rustet og brændt af.
Bauknecht vil ikke høre tale om at de har et ansvar. De var nærmest bare flabede og sagde at jeg jo bare kunne have købt en udvidet forsikring !!??!!
Så nu står jeg og skal have købt ny tørretumbler, da reparationen koster det samme som en ny. Men jeg tør næsten ikke købe Bauknecht igen. Er jeg bare uheldig ? Eller er Bauknecht generelt af en ringere kvalitet?