Måske elsker du at stå i køkkenet hele dagen og kreere spændende retter til både små og store. Er du mutters alene på køkkentjansen, kan det imidlertid også blive en smule ensomt og måske tilmed småkedeligt at stå og røre i gryder og pander i flere timer ad gangen.

Du har sandsynligvis ikke mulighed for at rykke TV’et med ud i køkkenet, men det betyder ikke, at du behøver gå glip af en god underholdningsserie. Har du overvejet at streame en serie på telefonen eller tabletten? Eller er der en god podcast eller krimi, du gerne vil lægge øre til, mens det bobler og syder omkring dig? 

Streaming tjenester hitter som aldrig før, og de giver dig mulighed for at streame det ønskede indhold, når det passer ind i dit dagsprogram. Det giver en langt større fleksibilitet i en travl hverdag.

Hvad er streaming tjenester?

Streaming tjenester er modpolen til løsninger som flow TV – hvor du tænder TV’et på et bestemt tidspunkt for eksempelvis at følge med i den nye dramaserie eller yndlingsquizzen. De nye streaming tjenester muliggør imidlertid, at du som abonnent kan logge ind på den online platform døgnet rundt og se præcis det indhold, du har lyst til. Du får kort og godt en langt større valgfrihed.

Den gode nyhed er, at streaming tjenester er bredt funderet og omfatter alt fra lydbøger til musiknumre og populære TV-serier. Typisk behøver du ikke at downloade indholdet på din mobile enhed, medmindre du ønsker at se indholdet offline – eksempelvis på flyturen.

Streaming tjenester er som sagt et genialt tiltag, hvis du skal tilbringe en del tid i køkkenet og gerne vil underholdes i mellemtiden. Du kan også passende streame musik, mens du gør rent – eller se en god film, mens du pumper løs på træningsmaskinen.