Har du fået boligdrømme og andre ønsker/prioriteringer? Der er intet at sige til, at man i løbet af sit liv ændrer og skifter sine prioriteringer en gang eller to. Det er naturligt at man med alderen og i takt med, at man måske skaber sig en familie, får ønsker og tanker om at komme lidt længere væk fra bylivet og ud i noget større med adgang til mere natur eller have.

Hvor skal I hen

Hvor I flytter hen kommer meget an på hvad, at I kunne tænke jer. Det er meget normalt at man med tiden flytter tilbage dertil hvor, at man er vokset op. Man kender stederne, og man har højst sandsynligt familie tæt på.

Det er selvfølgelig også relevant at tænke på, om det er noget, som man har råd til, og om det er noget som passer til ens nuværende liv og livsstil. Det er selvfølgelig ikke optimalt at skulle køre i bil flere timer om dagen for at komme på arbejde.
Det er dog de færreste, som har råd til bare at købe et hus nu og her. Det kræver opsparing og prioriteringer. Derudover så kræver det også, at du har en idé om hvad, at I kan købe. Lån penge og køb det, som du har råd til, og som du egentligt ønsker dig.  

I sidste ende så handler det om at finde noget, som man bliver glad for og kan føle sig hjemme i. Du kan altid ændre lidt på dit hus, men du kan aldrig tage det og flytte det et sted hen hvor, at I hellere vil bo.

Leje eller eje

Vi kender det alle sammen. Tiden går stille og roligt, og lige pludselig så har vi boet i vores hjem i lang tid.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt at området eller det at bo i hus er noget for dig, så kan det være en fordel at leje et hus i en periode til at starte med. På den måde så har du mulighed for at prøve det af inden, at du kaster et par millioner efter drømmen.

Hvem ved. Måske er det slet ikke noget for jer.

Hvordan kan du få det fra hus til hjem

Alt efter hvor meget renovering dit hus kræver, så er der stort set altid nogle ting, som der skal gøres, når man overtager et hus.

Du kan pifte dit hjem op ved at male dine vægge eller ompolstre og male dine gamle møbler. Måske er du træt af mange af dine gamle ting, men der kan være mange gemte skatte i dine ældre sager.

Der findes et hav af Ikea-hacks og profiler med indretningsideer hvor, at du kan lege ”gør-det-selv”-typen for en stund. Det giver en hel speciel tilfredsstillelse, hvis man selv kan sætte sit eget præg på hjemmet. Er du til det lidt skæve så skal du på jagt efter genbrugsguld i de andres skrald på loppemarkeder og i forskellige antikke forhandlere.

Derudover så kan du ændre grebene på dine skabe, dørhåndtagene på dine døre, eller udtrykket i lejligheden generelt med noget nyt tekstil.