De fleste holder af, at boligen fremstår snorlige, pæn, nydelig og opryddet. Det er altid dejligt at bo et sted, hvor der er styr på renligheden og anstændighederne, men der er også brug for et snert af sjov og specialitet. Hvis boligen kun har fokus på det ordentlige, kan det føles mere som at bo på et hotel, end at bo i dit eget, personlige hjem. De sjovere elementer af hjemmet kan nemt fremskaffes, så hele familien får et smil på læben af at bo i jeres dejlige hjem.

Træk op i hjemmets smilehuller

Der er mange områder, hvor hjemmet kan få lov at smile lidt mere. Det behøver ikke være et fuldt ud tandsmil, men blot et lille træk på læben, der giver hjemmet en følelse af hygge:

  • Du kan placere en trampolin i haven. Trampolinen vinker alle familiemedlemmer velkommen, og hvis den er stor nok, kan også de voksne hoppe op og lege med børnene. Trampolinen står altid klar til sjov, og den giver gode muligheder for børnene at lege sammen – og for voksne at lege med børnene – du kan se eksempler på trampoliner her. Derudover er trampolinens sjov yderst vidtrækkende. Der er ikke en væg for, hvad du kan gøre af sjove aktiviteter på en trampolin – forslag til lege.
  • Du kan istandsætte områder i f.eks. stuen, hvor der ellers ikke er store muligheder for leg, hvor børnene har adgang til og mulighed for at lege.
  • Du kan bygge leg ind i boligens infrastruktur. Du kan f.eks. lave en del af terrassen om til en sandkasse, lave en del af en væg om til spil, eller hvad end du kan komme i tanke.
  • I kan holde et lille møde (også med børnene), hvor I diskuterer, hvad der kunne gøre boligen sjovere at bo i.